VBO makelaar / makelaardij te Wouw, Roosendaal
Akkermans Makelaardij: Makelaar in Roosendaal, Wouw, Heerle, Moerstraten en omstreken. Huis of woning kopen of verkopen

Aanbod

AAN OF VERKOOPPLANNEN?
Klik hier., Aan of Verkoopplannen?
Klik hier.
VERKOOPPLANNEN ?
VANWEGE DE RECENTE VERKOOPSUCCESSEN VRAGEN WIJ MET SPOED WONINGEN IN ALLE PRIJSKLASSEN TE KOOP

BERGEN OP ZOOM
Balsedreef 27, BERGEN OP ZOOM
Balsedreef 27
TE LAAT
Op een toplocatie aan de bosrand gelegen, een traditionele vrijstaande woning met inpandige garage, op een perceel van 3600 m2
verkocht

HEERLE
Bergsebaan 36a, HEERLE
Bergsebaan 36a
TE LAAT
In een landelijke omgeving is deze multifunctionele woonboerderij met aanpandige loods / werkplaats op een schitterend perceel van 10.535 m² gesitueerd. Ideaal voor bedrijf aan huis, paardenliefhebbers maar ook een andere hobby of bedrijvigheid behoren tot een uitermate geschikte optie. Kies jij voor het buitenleven gevoel? Dan zou dit jouw plek kunnen zijn!
verkocht

Halstersebaan 29d, HEERLE
Halstersebaan 29d
TE LAAT
Op een rustige locatie in het buitengebied gelegen, hebben wij het genoegen u aan te kunnen bieden een fraai vormgegeven vrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond, een grote aanpandige garage en een fraai aangelegde beschutte tuin met natuurvijver, veel privacy op een eigen bosperceel van ruim 9000 m2 met de bestemming recreatie op de woning.
verkocht

HOOGERHEIDE
Huijgenstraat 149, HOOGERHEIDE
Huijgenstraat 149
TE LAAT
Aan de rand van een woonwijk met vrij uitzicht en veel openbaar groen is deze zeer royale, uitgebouwde, gerenoveerde en perfect onderhouden woning met overkapping gelegen. Het moderne en instapklare woonhuis biedt een fraaie woon / zitkamer met semi-open keuken, grote bijkeuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer en een privacy biedende tuin met ruime terrasoverkapping.
verkocht

HUIJBERGEN
Florence Nightingalestraat 16, HUIJBERGEN
Florence Nightingalestraat 16
TE LAAT
Hoekwoning met garage, royale voor-, zij- en achtertuin, gesitueerd op een rustige locatie.
verkocht

MOERSTRATEN
Moerstraatseweg 86, MOERSTRATEN
Moerstraatseweg 86
VERKOCHT
In het centrum van het dorp is deze zeer royale en perfect onderhouden woning met winkelruimte, garage en tuin gelegen. De begane grond bestaat uit een multifunctionele ruimte welke qua bestemming vele mogelijkheden tot exploitatie heeft. Het moderne en instapklare woonhuis op de verdieping biedt een schitterend panoramisch uitzicht over de velden tot aan Kruisland.
verkocht

ROOSENDAAL
Huijbergseweg 47, ROOSENDAAL
Huijbergseweg 47
TE LAAT
Een perfect afgewerkt landhuis met vrijstaande dubbele garage, verdere bijgebouwen en een ruimtelijk aangelegde beschutte tuin met veel privacy.
verkocht

Hulsdonksestraat 59, ROOSENDAAL
Hulsdonksestraat 59
TE LAAT
Karakteristieke halfvrijstaande woning met royale stadstuin, geheel gerenoveerd met behoud van details, uitgebouwd en bijzonder energiezuinig. Een buitenkans voor iemand die het authentieke in combinatie met de luxe van het heden kan waarderen.
verkocht

Schotsbossenstraat 4, ROOSENDAAL
Schotsbossenstraat 4
Een bijzonder luxe afgewerkte, riante villa met garage en een rondom fraai aangelegde tuin met terras, gesitueerd op een prima locatie.
€ 595000 k.k.

Willem Elsschotlaan 17, ROOSENDAAL
Willem Elsschotlaan 17
TE LAAT
Keurig onderhouden en instapklare, moderne eengezinswoning op een goede locatie en woonstand gelegen, in de gewilde wijk Molenbeek, met garage en besloten tuin.
verkocht

Zundertseweg 7, ROOSENDAAL
Zundertseweg 7
TE LAAT
Op een rustige locatie in een ouder gedeelte van de stad gesitueerd bieden wij U een leuke vrijstaande bungalow met alle voorzieningen op de begane grond, een garage van 60 m2 met een verdiepingsvloer (geheel nieuw), dit alles gesitueerd op een perceel van 933 m2.
verkocht

SPRUNDEL
Sint Janstraat 141, SPRUNDEL
Sint Janstraat 141
TE LAAT
Nabij het centrum gesitueerd bieden wij U een leuke 2/1 kap woning met alle faciliteiten op de begane grond, berging, en een royale tuin met zijgang.
verkocht

WOUW
Bergsestraat 18, WOUW
Bergsestraat 18
Geheel GERENOVEERDE, AUTHENTIEKE VILLA
Karakteristieke, monumentale villa op een riant perceel van 918 m2. Het betreft een voormalige pastorie, welke onlangs geheel gerenoveerd is met behoud van alle originele details. Dit statig object is gelegen op een residentiële locatie in het centrum van Wouw. Door de ligging en de enorme ruimte kent deze woning veel mogelijkheden. Een praktijkruimte aan huis, B&B of dubbele bewoning behoren alle tot de mogelijkheden. Op de woning is de bestemming Gemengd met de aanduiding 2 van toepassing, waardoor detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen op de begane grond toegestaan zijn.
€ 875000 k.k.

Past. Pottersstraat 30, WOUW
Past. Pottersstraat 30
Op een van de geliefde locaties in het dorp gelegen, een gemoderniseerde en in 2001 fors uitgebouwde 2/1 kapwoning met flinke zonnige tuin en verrassend veel leefruimte.
€ 249000 k.k.

Plantagebaan / Oostelaarsestraat, WOUW
Plantagebaan / Oostelaarsestraat
AGRARISCH
Perceel lanbouwgrond van 1ha. 11are. 75ca.
€ 78000 k.k.

Plantagebaan 71, WOUW
Plantagebaan 71
BESTEMMING AGRARISCH in VERHUURDE staat
Vrijstaande boerderijwoning met werktuigloods, gelegen op een perceel landbouwgrond van 3.17.80 m2. In verhuurde staat.
€ 410000 k.k.

Akkermans Makelaardij
Bijltje 4
4724 DW Wouw
Tel.: 0165-303900 / 06.53.18.52.06
Fax.:


info@akkermans-makelaardij.nl