VBO makelaar / makelaardij te Wouw, Roosendaal
Akkermans Makelaardij: Makelaar in Roosendaal, Wouw, Heerle, Moerstraten en omstreken. Huis of woning kopen of verkopen

Aanbod

AAN OF VERKOOPPLANNEN?
Klik hier., Aan of Verkoopplannen?
Klik hier.
VERKOOPPLANNEN ?
VANWEGE DE RECENTE VERKOOPSUCCESSEN VRAGEN WIJ MET SPOED WONINGEN IN ALLE PRIJSKLASSEN TE KOOP

BERGEN OP ZOOM
Balsebaan 126, BERGEN OP ZOOM
Balsebaan 126
Verkocht onder voorbehoud
Vrijstaande woning met carport van ca. 50 m2 en een loods van 58 m2 op een riant perceel van 524 m2 gelegen op een prima locatie.
verkocht

Bosstraat 1, BERGEN OP ZOOM
Bosstraat 1
MULTIFUNCTIONEEL OBJECT
Karakteristieke woning, gelegen nabij de Grote Markt met multifunctionele gebruiksmogelijkheden zoals wonen , combinatie wonen, detailhandel of kantoor.
€ 257500 k.k.

Prins Bernhardlaan 81, BERGEN OP ZOOM
Prins Bernhardlaan 81
TE LAAT
Aan de rand van het centrum treft u deze verrassend ruime en grotendeels gerenoveerde woning met tuinkamer, stenen berging en een leuke stadstuin.
verkocht

FIJNAART
Molenstraat 102, FIJNAART
Molenstraat 102
LANDELIJK GELEGEN
Vrijstaande woning met dubbele garage en een bijzonder grote tuin, gelegen in het buitengebied met uniek uitzicht over de landerijen.
€ 285000 k.k.

HEERLE
Bergsebaan 16, HEERLE
Bergsebaan 16
* PAARD AAN HUIS * **** Hier uw kans **** Ca. 2500 m2
Vrijstaande bungalow met paardenwei en dubbele garage. Inruil halfvrijstaand of 2/1 kap in Wouw is bespreekbaar.
€ 449000 k.k.

Ekelhof 1, HEERLE
Ekelhof 1
SENIORENWONING
Patiowoning, type 2/1 kap met alle voorzieningen op de begane grond
€ 219000 k.k.

Herelsestraat 92, HEERLE
Herelsestraat 92
TE LAAT
In de dorpskern gelegen een voormalig woon-winkel pand met alle voorzieningen inclusief 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, een op het zuidoosten gelegen achtertuin met achterom en mogelijkheid tot een garage.
verkocht

Westelaarsestraat 6, HEERLE
Westelaarsestraat 6
NIEUW IN VERKOOP Landelijk gelegen
Aan een doodlopende weg in het buitengebied gesitueerd bieden wij U een perfect onderhouden vrijstaande woning met bijzonder veel leefruimte en een ongekend woongenot, garage, en een tuin op het zuiden.
€ 369000 k.k.

OSSENDRECHT
Onze Lv ter Duinenlaan, OSSENDRECHT
Onze Lv ter Duinenlaan
TE LAAT
Goed onderhouden, gerenoveerde en gemoderniseerde woning, voorzien van alle gemakken. Gesitueerd op een prima locatie op loopafstand van de winkels en bossen.
verkocht

ROOSENDAAL
Abelenberg 37, ROOSENDAAL
Abelenberg 37
TE LAAT
Vrijstaande bungalow met inpandige garage en een bijzonder grote schuur (120 m2), gesitueerd op een gigantisch perceel van 1756 m2 en gelegen op een rustige locatie.
verkocht

Amarildijk 37, ROOSENDAAL
Amarildijk 37
Op een goede locatie in de groene wijk Kortendijk gesitueerd, een perfect onderhouden eengezinswoning met bijzonder grote garage, tuin op zuiden en geen achterburen.
€ 219000 k.k.

Azaleastraat 7, ROOSENDAAL
Azaleastraat 7
TE LAAT
Representatieve vrijstaande woning gesitueerd op een prima locatie, gekenmerkt door ruimte, licht en de fijne ligging bieden wij U dit unieke woonobject aan met een inpandige garage en een schitterende tuin op het zuiden.
verkocht

Diamantdijk 345, ROOSENDAAL
Diamantdijk 345
TE LAAT
Op goede stand, nabij winkels en scholen, gunstig gelegen, een goed onderhouden hoekwoning, geheel voorzien van kunststof kozijnen met 4 slaapkamers, dubbele garage, separate berging en tuin.
verkocht

Diepenbrocklaan 1, ROOSENDAAL
Diepenbrocklaan 1
TE LAAT
Aan de rand van het centrum, op een schitterende locatie, treft u deze ruime uitgebouwde en goed onderhouden hoekwoning met royale berging en optioneel een aangrenzende garage.
verkocht

Hulsdonksestraat 122, ROOSENDAAL
Hulsdonksestraat 122
TE LAAT
Wilt u rustig wonen maar toch nabij het centrum, sportvelden, Rosada, scholen en uitvalswegen binnen handbereik dan is deze woning wat u zoekt. Op een rustige locatie treft u deze leuke, sfeervolle, onlangs grotendeels gerenoveerde, half vrijstaande woning met ruime oprit en een bijzonder grote tuin met mogelijkheid voor een garage.
verkocht

Jacob Marisstraat 2, ROOSENDAAL
Jacob Marisstraat 2
NIEUW IN VERKOOP
Op een prima locatie nabij het centrum gelegen, een uitgebouwde, gemoderniseerde hoekwoning met een aanpandige garage en een separate berging.
€ 219000 k.k.

Koraaldijk 83, ROOSENDAAL
Koraaldijk 83
TE LAAT
Een leuke geheel gemoderniseerde en prima onderhouden tussenwoning met een schitterende leefruimte, berging en tuin gesitueerd aan een rustig woonerf. Parkeerplaats voor eigen deur! Winkelcentrum en scholen op loopafstand. Nabij woonboulevard en diverse uitvalswegen.
verkocht

Obrechtlaan 16, ROOSENDAAL
Obrechtlaan 16
NIEUW IN VERKOOP Hoekwoning met kunststof kozijnen
Hoekwoning met geheel kunststof kozijnen en gesitueerd op een prima locatie in een bijzonder gewilde wijk.
€ 198000 k.k.

Puitenbroeksestraat 2, ROOSENDAAL
Puitenbroeksestraat 2
NIEUW IN VERKOOP Vrijstaand landhuis
Gesitueerd net buiten de bebouwde kom met een schitterend vrij uitzicht hebben wij het genoegen u aan te kunnen bieden dit comfortabel, traditioneel gebouwd en perfect onderhouden vrijstaand landhuis met een mooie leefruimte, alle voorzieningen op de begane grond en een fraaie tuin.
€ 498000 k.k.

Schotsbossenstraat 4, ROOSENDAAL
Schotsbossenstraat 4
Een bijzonder luxe afgewerkte, riante villa met garage en een rondom fraai aangelegde tuin met terras, gesitueerd op een prima locatie.
€ 595000 k.k.

Telefoonstraat 63, ROOSENDAAL
Telefoonstraat 63
TE LAAT
Instapklare royale 2/1 kap woning met inpandige garage en een bijzonder grote tuin, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zwanenhof, nabij NS station, diverse voorzieningen en uitvalswegen Breda - Vlissingen en Rotterdam - Antwerpen.
verkocht

WOUW
Bergsestraat 49, WOUW
Bergsestraat 49
NIEUW in VERKOOP HERENHUIS geheel gerenoveerd
Op een prima locatie nabij de dorpskern gelegen, halfvrijstaande woning met bijzonder grote woonoppervlakte en een scala aan mogelijkheden.
€ 395000

De Ster 34, WOUW
De Ster 34
TE LAAT
Representatieve half vrijstaande woning gesitueerd op een prima locatie, gekenmerkt door ruimte en de fijne ligging bieden wij U dit unieke woonobject aan met een riante aanbouw voorzien van een eigen entree en tuin met achterom.
verkocht

Gierelaar 41, WOUW
Gierelaar 41
TE LAAT
Nabij alle voorzieningen, op een schitterende locatie, treft u deze ruime uitgebouwde en goed onderhouden 2/1 kap woning met tuinkamer, inpandige garage en een tuin op het zuiden.
verkocht

Kloosterstraat 7, WOUW
Kloosterstraat 7
TE LAAT
Op prima locatie in het centrum van het dorp een vrijstaand geschakelde woning met een verrassend grote leefruimte, fors uitgebouwd aan de achterzijde, aanpandige garage, achterom en een schitterende diepe tuin.
verkocht

Molensingel 9, WOUW
Molensingel 9
TE LAAT
Gesitueerd op een prima locatie, hebben wij het genoegen u aan te kunnen bieden dit comfortabel, traditioneel gebouwd en geheel gemoderniseerde vrijstaande, representatieve woning met een schitterende leefruimte, 5 slaapkamers (mogelijk 6), praktijkruimte en een fijne tuin.
verkocht

Past. Pottersstraat 30, WOUW
Past. Pottersstraat 30
Op een van de geliefde locaties in het dorp gelegen, een gemoderniseerde en in 2001 fors uitgebouwde 2/1 kapwoning met flinke zonnige tuin en verrassend veel leefruimte.
€ 249000 k.k.

Past. Pottersstraat 48, WOUW
Past. Pottersstraat 48
TE LAAT
In een bijzonder fraaie straat gesitueerd een fors uitgebouwde 2/1 kapwoning met een vrijstaande schuur en hobbyruimte van ca. 30 m2en een ruime zonnige tuin.
verkocht

Plantagebaan / Oostelaarsestraat, WOUW
Plantagebaan / Oostelaarsestraat
AGRARISCH
Perceel lanbouwgrond van 1ha. 11are. 75ca.
€ 78000 k.k.

Plantagebaan 71, WOUW
Plantagebaan 71
BESTEMMING AGRARISCH
Vrijstaande boerderijwoning met werktuigloods, gelegen op een perceel landbouwgrond van 3.17.80 m2.
€ 410000 k.k.

Roosendaalsebaan 64, WOUW
Roosendaalsebaan 64
TE LAAT
Op schitterende zichtlocatie in het buitengebied, bieden wij U een vrijstaande woning met 4 slaapkamers, vrijstaande dubbele garage, luxe tuinhuis en een royale tuin met vrij uitzicht over de landerijen, op ruim 1100 m2.
verkocht

WOUWSE PLANTAGE
Kerkstraat 8, WOUWSE PLANTAGE
Kerkstraat 8
TE LAAT
Op goede locatie treft u deze levensloopbestendige bungalow met vrijstaande garage, oprit en een zonnige tuin met achterom.
verkocht

Vogelkersstraat 1, WOUWSE PLANTAGE
Vogelkersstraat 1
TE LAAT
Leuk gelegen hoekwoning / seniorenwoning met bad- en slaapkamer op de begane grond. De woning is gesitueerd op een rustige locatie nabij dorpsvoorzieningen en openbaar groen met speeltuintje aan de voorzijde.
verkocht

Akkermans Makelaardij
Bijltje 4
4724 DW Wouw
Tel.: 0165-303900 / 06.53.18.52.06
Fax.:


info@akkermans-makelaardij.nl