VBO makelaar / makelaardij te Wouw, Roosendaal
Akkermans Makelaardij: Makelaar in Roosendaal, Wouw, Heerle, Moerstraten en omstreken. Huis of woning kopen of verkopen

Aanbod

AAN OF VERKOOPPLANNEN?
Klik hier., Aan of Verkoopplannen?
Klik hier.
VERKOOPPLANNEN ?
VANWEGE DE RECENTE VERKOOPSUCCESSEN VRAGEN WIJ MET SPOED WONINGEN IN ALLE PRIJSKLASSEN TE KOOP

BERGEN OP ZOOM
Bouwmanlaan 9, BERGEN OP ZOOM
Bouwmanlaan 9
TE LAAT
Onder architectuur gebouwde, vrijstaande en unieke villa in de gewilde en groenrijke woonwijk tussen Noordzijde Zoom en Meilust, nabij uitvalswegen, scholen en buitengebied De Heide. Deze ruime woning beschikt onder andere over 12 zonnepanelen, woonkamer voorzien van vloerverwarming, 4 slaapkamers, 2 badkamers, verzorgde achtertuin rondom, royale oprit en een prachtige woonkamer met raampartij naar balkon. Deze villa maakt ons persoonlijk heel blij, u ook? De verzorgde en groenrijke voortuin wekt nieuwsgierigheid naar al het moois dat deze woning te bieden heeft en is v.v. van een royale oprit, terrasoverkapping, goed onderhouden beplanting en een groene tuinafscheiding.
verkocht

Zandstraat 15, BERGEN OP ZOOM
Zandstraat 15
NIEUW IN VERKOOP
Altijd al gedroomd van een karakteristieke jaren '30 woning met authentieke details, een gezellige woonkeuken, sfeervolle woonkamer met erker, 3 ruime slaapkamers en een schitterend vrij achteruitzicht. Dit is je kans! Over dit pareltje raken we niet uitgepraat.. Op een fraaie locatie, met een schitterend vrij achteruitzicht. Vraagprijs 379.000 euro. Ben jij al verliefd? Plan dan snel een bezichtiging in!
€ 379000 k.k.

HEERLE
Kerkpad 11, HEERLE
Kerkpad 11
TE LAAT
Gesitueerd op een rustige locatie, aan een woonerf treft u deze traditionele, sfeervolle twee onder een kap woning met garage en een bijzonder royale tuin met veel privacy
verkocht

MOERSTRATEN
Halstersebaan 17, Moerstraten
Halstersebaan 17
TE LAAT
Op een toplocatie aan een rustige weg gelegen, een traditionele vrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond en meerdere bijgebouwen op een schitterend perceel van bijna 4000 m².
verkocht

WOUW
Bergsestraat 18, WOUW
Bergsestraat 18
TE LAAT
Karakteristieke, monumentale villa op een riant perceel van 918 m2. Het betreft een voormalige pastorie, welke onlangs geheel gerenoveerd is met behoud van alle originele details. Dit statig object is gelegen op een residentiële locatie in het centrum van Wouw. Door de ligging en de enorme ruimte kent deze woning veel mogelijkheden. Een praktijkruimte aan huis, B&B of dubbele bewoning behoren alle tot de mogelijkheden. Op de woning is de bestemming Gemengd met de aanduiding 2 van toepassing, waardoor detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen op de begane grond toegestaan zijn.
verkocht

Kolfwei 27, WOUW
Kolfwei 27
TE LAAT
Een leuke uitgebouwde, geheel gerenoveerde, gemoderniseerde en prima onderhouden instapklare tussenwoning met een schitterende leefruimte, 3 slaapkamers, luxe keuken en badkamer, en een woonkamer en keuken van tezamen ca. 50 m2.
verkocht

WOUWSE PLANTAGE
Schouwenbaan 6a-15, WOUWSE PLANTAGE
Schouwenbaan 6a-15
TE LAAT
Op Chalet Park Wouwse Plantage gelegen, bieden wij U een perfect onderhouden chalet op een royaal eigen perceel.
verkocht

Akkermans Makelaardij
Bijltje 4
4724 DW Wouw
Tel.: 0165-303900 / 06.53.18.52.06
Fax.:


info@akkermans-makelaardij.nl