VBO makelaar / makelaardij te Wouw, Roosendaal
Akkermans Makelaardij: Makelaar in Roosendaal, Wouw, Heerle, Moerstraten en omstreken. Huis of woning kopen of verkopen

Aanbod

Huijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAALHuijbergseweg 47 ROOSENDAAL

Huijbergseweg 47 ROOSENDAAL

Op een schitterende locatie aan de rand van de stad, hebben wij het genoegen u aan te kunnen bieden een perfect afgewerkt landhuis vrijstaande dubbele garage, verdere bijgebouwen en een ruimtelijk aangelegde beschutte tuin met veel privacy
Deze woning is gelegen net in het buitengebied op enkele minuten van het Tolbergcentrum met basisscholen en winkelvoorzieningen.TE LAATType

Een perfect afgewerkt landhuis met vrijstaande dubbele garage, verdere bijgebouwen en een ruimtelijk aangelegde beschutte tuin met veel privacy.
Souterrain

Kelder van ca. 8 m2


Begane grond

Royale en lichte hal/entree met garderobe, wandafwerking stucwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met stucwerk.

Geheel vernieuwde meterkast met voldoende groepen en de nodige aardlekschakelaars.

Modern betegeld toilet met wandcloset en een fonteintje.

Speels ingedeelde en lichte woonkamer voorzien van een inbouwhaard, wandafwerking stucwerk, tegelvloer, balken plafond afgewerkt met stucwerk.

Sfeervolle woonkeuken, waarin geplaatst een fraaie hoekinrichting, voorzien van een granieten aanrechtblad met een inbouw ceramische kookplaat, afzuigschouw, koel-vries combinatie en een elektrische oven. Voorzien van een wandafwerking stucwerk, laminaat vloer, plafond afgewerkt met stucwerk en balken. Vanuit de keuken toegang tot hal. woonkamer, opkamer en kelder.

Tussenportaal met toegang tot de onderliggende kelder van ca. 8 m2 op stahoogte en een trapopgang naar de opkamer.

Bijkeuken, voorzien van een tegelvloer, stucwerk plafond en wanden. Keukenblok met koud en warm water en tevens hier de wasmachine-/droger aansluiting en gesloten trapopgang naar de slaapverdieping. Verder van hieruit toegang tot slaapkamer, badkamer, erf, overdekt terras en keuken.

Ruime slaapkamer voorzien van een laminaat vloer en een strakke stuc wand- en plafond afwerking.

Badkamer, geheel betegeld en voorzien van en wastafel meubel en een inloopdouche met rainshower.

Inpandige berging, bereikbaar van buitenaf met de mogelijkheid tot het creëren van een badkamer aan-suite.Eerste verdieping

Riante overloop voorzien van stucwerk wanden, tapijtvloer, plafond afgewerkt met stucwerk.

Master bedroom in L vorm (ca. 22 m²), gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van een topgevelraam en stucwerk wanden en plafond.

Slaapkamer (ca. 14,5 m²), gesitueerd aan de voorzijde met een topgevelraam, wandafwerking stucwerk, plafond en schuine dakvlakken afgewerkt met stucwerk.

Slaapkamer (ca.10 m²), gesitueerd aan de tuinzijde met een Velux dakvenster, wandafwerking stucwerk, plafond en schuine dakvlakken afgewerkt met stucwerk.

Slaapkamer (ca. 9,5 m²), gesitueerd aan de straatzijde met een Velux dakvenster, wandafwerking stucwerk, schuine dakvlakken afgewerkt met stucwerk.

Slaapkamer (ca. 8 m²), eveneens gesitueerd aan de straatzijde met een Velux dakvenster, wandafwerking stucwerk, schuine dakvlakken afgewerkt met stucwerk.

Ruime moderne badkamer (ca. 13,5 m²), voorzien van een tweetal Velux dakvensters, een 2 persoons hoekligbad, douchecabine, wandcloset, twee vaste wastafels op zuil, wandafwerking tegel en stucwerk, vloer afgewerkt met tegels, plafond afgewerkt met stucwerk.Bijgebouwen

Vrijstaande schuur / garage met hierin een dubbele garage voorzien van 2 roldeuren en een zolder van 30 m2, een werkplaats met uitstortgootsteen en een bergzolder en een paardenbox met automatische drinkbak. Het geheel is opgetrokken in metselwerk met een pannen gedekt zadeldak, voorzien van water en elektra. en grotendeels uitgevoerd met een bergzolder.

Schuur / berging van ruim 32 m2 ook in metselwerk met pannen gedekt en voorzien van twee maal twee openslaande deuren.

Een houten tuinhuis met pannen gedekt van ca. 9 m2.

2 open stallen van ieder 7 m2 opgetrokken in hout met pannen gedekt.Algemeen

Royale achtertuin op het zuidwesten gesitueerd, voorzien van een fraai overdekt terras, grenzend aan de woning. Een gazon, tuinverlichting, diverse stroompunten, buitenkraan, een zij-ingang afgesloten met een poort en geheel omheind.

Oprit / erf geheel verhard en, voorzien van een ruime parkeergelegenheid.
Aangrenzend een geheel omheind perceel waarop thans kleinvee gehouden word.

Het perceel is toegankelijk middels een openslaande poort en is verder geheel omheind.

Algemeen:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer betonvloer, 1e verdiepingsvloer houten vloer, geïsoleerde kap met pannen gedekt.

De woning is voorzien van spouwmuur-, dakisolatie en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, het object is aangesloten op gas, water, elektra, kabel en drukriolering

De gehele begane grond is voorzien van rolluiken.

De buitenverlichting op het gehele perceel is vanuit de woning te bedienen.Bijzonderheden

De woning dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk.


Tuin

Royale achtertuin op het zuidwesten gesitueerd, voorzien van een fraai overdekt terras, grenzend aan de woning. Een gazon, tuinverlichting, diverse stroompunten, buitenkraan, een zij-ingang afgesloten met een poort en geheel omheind.

Oprit / erf geheel verhard en, voorzien van een ruime parkeergelegenheid.
Aangrenzend een geheel omheind perceel waarop thans kleinvee gehouden word.

Het perceel is toegankelijk middels een openslaande poort en is verder geheel omheind.
Aanvaarding

in overleg


Bezichtiging

Uitsluitend via ons kantoor


Het bovenstaande is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Akkermans Makelaardij
Bijltje 4
4724 DW Wouw
Tel.: 0165-303900 / 06.53.18.52.06
Fax.:


info@akkermans-makelaardij.nl